Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Søndags gryde

Søndags gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Søndag´s Gyde

Indsendt :



Ingredienser:
2 ds.tomat
1 ds.majs
2 pk.bacontern
1 pk.hakket oksekød
5 dl.fløde
 div.grønsager
 
Opskrift:
svits bacon og tilsæt hakket oksekøde og lad det brune af tilsæt tomat og fløde, lad det simre 5 min til fløden og tomatsaften koger sammen tilsæt til sidst de resterne grønsager, og lad det simre yderliger 5- 10 min

Tips:

ønskes en kræftiger tomat smag kan det tilrådes at bruge 1 ds tomatpúre er velegnet til pasta eller ris et lille tip kan være at koge ris og hælde dem op i suppen sammen med grønsagerne så risen lige når at suge lidt suppe


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4608 gange,
og udskrevet 55 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu