Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rensning og flåning af stenbider

Rensning og flåning af stenbider, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 stenbider
 
Opskrift:
Skær fisken op i bugen, tag indvoldene ud, skær hovedet af, skær et snit i nakken langs rygraden ned til halen helt ind til fiskekødet, så er det ikke så svært at rive skindet af fra hovedet ned mod halen.

Skær fisken i passende stykker. De kan stegte eller koge fisken. Sauce laves som almindelig sauce, men det smager dejligt at mose den mørkkogte lever ud i saucen, som så får en nydelig lyserød farve.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 19323 gange,
og udskrevet 297 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu