Skær fisken op i bugen, tag indvoldene ud, skær hovedet af, skær et snit i nakken langs rygraden ned til halen helt ind til fiskekødet, så er det ikke så svært at rive skindet af fra hovedet ned mod halen.
Skær fisken i passende stykker.
De kan stegte eller koge fisken.
Sauce laves som almindelig sauce, men det smager dejligt at mose den mørkkogte lever ud i saucen, som så får en nydelig lyserød farve.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 20177 gange, og udskrevet 300 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider