Smelt smørret ganske langsomt. Skru derefter op for varmen, så det skummer op, rør en gang med en grydeske, det må endelig ikke brune på noget tidspunkt i processen.
Skru straks igen ned, og lad det simre i ca 45 min. Si nu smørret gennem et klæde.
Det der drypper igennem, er Ghee, som har en dejlig nødeagtig smag. Opbevares i køleskab. Bruges til stegning af indiske retter.
Tips:
Fordelen ved afklaret smør er at det kan tåle højere varme da vallen er sigtet fra.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 9448 gange, og udskrevet 117 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider