Grundopskrifter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4 -1 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hvid sildelage - Eddikelage

4 -1

lasagne plader med spinat

4 -1

Kærnemælksbutterdej

4 -1

Udbening af due

4 -1

Grundopskrift til pelmeni

4 -1

Rå nougat (Hård)

4 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Brun svinefond

4 -2

Wontondej

4 -1

Grønsagslasagne 03

4 -1

Épice Riche

4 -1

Mazarinmasse

4 -1

Grunddej for brød og boller

4 -1

Rørdej (Grundopskrift)

4 -1

Marcipanmasse - ikke sød

4 -1

Fedtfattig tærtedej 02

4 -1

Smør fra bunden på 15 minutter

4 -1

Hjemmelavet yoghurt 04

4 -1

Sukkerlage til cocktails eller lemonade

4 -1

Brun vildtfond

4 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Andebouillon - Andefond

4 -2

Anders pølsemagers julekrydderi

4 -19

Spegesild (saltning af sild)

4 -13

Helenadej

3.9 -22 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Krebinetter

3.9 -56 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af hummer

3.9 -56 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af rosenkål

3.9 -20

Tempuradej

3.9 -5

Garam Masala

3.9 -4

Saltsild 1

3.8 -5

Kogning af høne

3.8 -54 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Smutning af mandler

3.8 -8

Bagepulver Hjemmelavet

3.8 -24

Kogning af røde pølser

3.8 -101 Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet filodej

3.8 -18

Grønsager kogning i mikroovn

3.8 -7

Surdej 02

3.8 -12

Kogning af rejer

3.8 -2

Cajunkrydderi

3.7 -13

Kogte perlebyg (Kogning - Kogetid)

3.7 -35

Kogte og Bagte Kartofler i Mikroovn

3.7 -35 Der er billeder til denne opskrift   

Hjemmelavet pistaciemarcipan

3.7 -42 Opskriften har næringsberegning   

Orlydej

3.7 -3

En fond af krebs

3.7 -3

Oksebouillon

3.7 -15

Sprængt Kalvetunge (Grundopskrift på sprængning)

3.6 -12

Ghee (Afklaret smør)

3.6 -34 Der er billeder til denne opskrift   

Kogning af jomfruhummerhaler

3.6 -5

Kogning af skrællekartofler

3.6 -11

Pastrami

3.6 -6

Sprængt skinke (Grundopskrift på sprængning)

3.5 -63 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Smilende æg

3.5 -6

Glaserede valnødder

3.5 -3

Dybfrysning af figner

3.5 -1

Madtærte 02

3.5 -27

Kogning af hummerhaler

3.5 -53 Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet butterdej

3.4 -16

Modning af fasan

3.4 -7

Hjemmelavet pasta uden æg

3.4 -14

Bananchips - Banan chips

3.4 -6

Grundregler for kogning af suppe i trykkoger

3.3 -6

Selvhævende mel

3.3 -6

Rensning og flåning af stenbider

3.3 -5

Hare beskrivelse og partering

3.3 -10

Sprængt svinemørbrad

3.2 -34

Kogning af krabbekløer

3.2 -5

Dybfrysning af modne tomater

3.2 -5

Lakridssirup

3.2 -20 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Fiskefars

3.2 -6 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogning af pillekartofler

3.2 -3

Gravad laks 02

3.1 -4

Hjemmelavet creme fraiche

3.1 -34

Italiensk pizzadej

3 -12

Klargøring af anden

3 -13

Pastadej

3 -2

Lys kalvefond

3 -2

Grøn karrypasta

3 -9

Franskbrød med gær (hurtighævet)

3 -1

Klaret Smør

3 -1

Rå Marcipan

3 -1

Kreolerkrydderi

3 -16

Saltlage - lagesaltning - sprøjtesaltning (sprænglage)

3 -1

Vinblade (Friske)

3 -16

Yufka

3 -65

Fedtfattig pizzadej

2.8 -117

Rådyr / Råvildt / Dyr beskrivelse af og partering

2.8 -3

Nokedli (dumplings)

2.8 -8

Fiskefond 02

2.8 -4

Svenske kryddersild

2.8 -6

Tempura dej

2.7 -37

Grundopskrift på sort pasta med blæksprutteblæk

2.6 -60 Der er billeder til denne opskrift   

Koge pølser

2.6 -39 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kogning af Couscous

2.6 -493 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hårdkogt æg

2.6 -6

Horn, rundstykker, gifler

2.6 -6

Fedtforbrændingskuren

2.5 -18

Slankekur på 7 dage(tab 10-17 pund)

2.5 -20

Saltning af stegeflæsk

2.5 -5

Grundregler for henkogning i trykkoger

2.5 -2

Grundopskrift på frisk pasta Fettuccini

2.4 -10

Rabarbervin



forrige    

næste