Grundopskrifter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5 -1

Ekstra kraftig suppe i trykkoger

4.8 -5

Grundregler for saftkogning i trykkoger

2.5 -5

Grundregler for henkogning i trykkoger

2.8 -6

Tempura dej

3.5 -6

Glaserede valnødder

5 -1

Krydderskinke

4.5 -17

Gulddråber - Vildtfond

4.1 -16

Hjemmelavet pasta 3 slags

4 -1

Hjemmelavet fettuccine grundopskrift

4.5 -2

Hjemmelavet spinatpasta

2.2 -3

Hjemmelavet tomatpasta

4.8 -3

Syltede valdnødder

3.7 -15

Sprængt Kalvetunge (Grundopskrift på sprængning)

3.6 -6

Sprængt skinke (Grundopskrift på sprængning)

3.7 -3

Oksebouillon

4 -8

Hjemmelavet sour mix

4.1 -5

Sagomasse (Æg erstatninger)

5 -1

Makronmasse med marcipan

2 -12

Hjemmelavet Tahini / Tahin

3.8 -5

Kogning af høne

3.3 -6

Selvhævende mel

4 -1

Smøreost med urter

1 -69

Hjemmelavet karry

4.3 -2

Polenta (Majspolenta)

2.7 -37

Grundopskrift på sort pasta med blæksprutteblæk

1 -1

Hjemmelavet glutenfri pasta

4 -1

Hjemmelavet fiskeboullion/fond

4.5 -4

Tørrede blommer

4.8 -5

Kogning af laks

2.5 -2

Grundopskrift på frisk pasta Fettuccini

4.1 -14

Melboller 02

3.2 -5

Dybfrysning af modne tomater

3.5 -3

Dybfrysning af figner

4.6 -5

Tørrede figner

4 -1

Worchestershiresauce

4.1 -56

Kogning af skinke

3.3 -6

Rensning og flåning af stenbider

3 -12

Klargøring af anden

4.4 -11

Old English Mince for Pies and Tarts

3.4 -16

Modning af fasan

2.4 -152

Surstrømning

4.5 -2

Nougatkrokant

4.6 -14

Kolesterolfattig pasta

2.4 -10

Rabarbervin

1.5 -4

Hjemmelavet fuldkornspasta

4.3 -2

Kandiserede martsvioler

1.8 -3

Provencekrydderi

4.1 -34

Varmrøgning af Ål

2.5 -20

Saltning af stegeflæsk

4.2 -3

Tilberedning af spaghettisquash

1.9 -4

Kogt squashmos

2.8 -3

Nokedli (dumplings)

1 -19

Grødrismasse (Æggeerstatning)

3.2 -3

Gravad laks 02

4 -1

lasagne plader med spinat

3.5 -53 Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet butterdej

4 -1

Kærnemælksbutterdej

4.3 -6

Beignetdej 02

2.6 -6

Horn, rundstykker, gifler

3 -9

Franskbrød med gær (hurtighævet)

4.4 -7

Hjemmelavet hamburgerryg

3.8 -7

Surdej 02

4.2 -24

Dej til indbagte ting

4.6 -4

Gastrik

4 -1

Udbening af due

4.3 -8

Pasta hjemmelavet

5 -8

Tærtebund, fedtreduceret

3 -65

Fedtfattig pizzadej

3 -16

Yufka

4 -13

Helenadej

3 -1

Klaret Smør

4 -1

Grundopskrift til pelmeni

4 -1

Rå nougat (Hård)

4.8 -2

Dyrkning af bønnespire

3.4 -7

Hjemmelavet pasta uden æg

2 -4

Lage til rejer

3.8 -2

Cajunkrydderi

3 -1

Rå Marcipan

3 -1

Kreolerkrydderi

3 -16

Saltlage - lagesaltning - sprøjtesaltning (sprænglage)

4 -2

Wontondej

2.3 -3

Hjemmelavet rasp

2 -1

Sushi ris 02

4.3 -8

Sprængt oksespidsbryst (Sprængning)

3.4 -14

Bananchips - Banan chips

5 -3

Osmansk krydderi

4 -4 Opskriften har næringsberegning   

Sukkerlage

3 -1

Vinblade (Friske)

4.8 -6

Miami-bbqsauce

2.6 -6

Fedtforbrændingskuren

2.5 -18

Slankekur på 7 dage(tab 10-17 pund)

4 -1

Grønsagslasagne 03

4.9 -34

Italiensk tomatsovs til pasta (Grundsovs sugo)

4 -1

Épice Riche

5 -3

Hjemmelavet Krydderolie

4 -1

Mazarinmasse

4 -1

Grunddej for brød og boller

3.1 -4

Hjemmelavet creme fraiche

3.5 -1

Madtærte 02

0 -0

Minipizza med fyld



forrige    

næste