Kandiserede martsvioler

Kandiserede martsvioler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 Friskplukkede blomsterhoveder af viol
 letpisket æggehvide
 sukker
 
Opskrift:
1. Friskplukkede blomsterhoveder af viol dyppes i letpisket æggehvide. Herefter dyppes blomsten i sukker og lægges på bagepapir og tørres i ovnen ved 75C i to timer. Ovnlågen skal stå lidt åben under tørringen.

2. Nyplukkede violblomster lægges på et tørt klæde. Sukker kommes på en varm pande, og når sukkeret er smeltet fordeles violerne i sukkermassen. Når sukkermasse og violer er blandet hældes blandingen på olieret bagepapir. Når det hele er stivnet og helt tørt, knuses violsukkeret med en kagerulle og puttes tætlukket glas. OBS: Kandiserede violer som kan købes er ofte fladtrykte riskorn med sukker og aromastoffer.


karakterer:
Opskriften er vist 8902 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu