Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kandiserede martsvioler

Kandiserede martsvioler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Friskplukkede blomsterhoveder af viol
 letpisket æggehvide
 sukker
 
Opskrift:
1. Friskplukkede blomsterhoveder af viol dyppes i letpisket æggehvide. Herefter dyppes blomsten i sukker og lægges på bagepapir og tørres i ovnen ved 75C i to timer. Ovnlågen skal stå lidt åben under tørringen.

2. Nyplukkede violblomster lægges på et tørt klæde. Sukker kommes på en varm pande, og når sukkeret er smeltet fordeles violerne i sukkermassen. Når sukkermasse og violer er blandet hældes blandingen på olieret bagepapir. Når det hele er stivnet og helt tørt, knuses violsukkeret med en kagerulle og puttes tætlukket glas. OBS: Kandiserede violer som kan købes er ofte fladtrykte riskorn med sukker og aromastoffer.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8467 gange,
og udskrevet 79 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu