Smelt sukkeret på en ren hed pande, tag panden fra varmen, så snart sukkeret er brunt, rør bagepulveret i og hæld omgående nougatmassen over på bagepladen.
Lad nougatpladen blive kold og knus den fint eller groft, alt efter formål.
Tips:
Nougaten kan tilsættes 50 g. skoldede, hakkede mandler eller nødder.
De vendes i sukkeret sekunder før det hældes på bagepladen.
Brug den knuste nougat i flødeis eller fromager og søde mousser.
Bagepulveret gør nougaten mere skør.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2831 gange, og udskrevet 73 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider