Sagomasse (Æg erstatninger)

Sagomasse (Æg erstatninger), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sagogryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
10 dl.vand
100 g.sagogryn
 
Opskrift:
Vand og sagogryn bringes i kog og koger 15 min, hvorefter masses afkøles. 3-4 spsk. svarer til 1 æg.

holdbarhed på ca. 1 uge ved opbevaring i køleskab

Tips:

Kan anvendes i fars, brød, småkager og kokosmakroner.


karakterer:
Opskriften er vist 12812 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Charlotte  -  2017-11-21 08:40:06
Vil man kunne bruge denne masse i vandbakkelses dej . Har en der er allergisk overfor æg. Og skal bage en kagemand af vandbakkelser.