Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sagomasse (Æg erstatninger)

Sagomasse (Æg erstatninger), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sagogryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
10 dl.vand
100 g.sagogryn
 


Opskrift:

Vand og sagogryn bringes i kog og koger 15 min, hvorefter masses afkøles. 3-4 spsk. svarer til 1 æg.

holdbarhed på ca. 1 uge ved opbevaring i køleskab

Tips:

Kan anvendes i fars, brød, småkager og kokosmakroner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11351 gange,
og udskrevet 122 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Charlotte  -  2017-11-21 08:40:06
Vil man kunne bruge denne masse i vandbakkelses dej . Har en der er allergisk overfor æg. Og skal bage en kagemand af vandbakkelser.