| |
|
Nokedli (dumplings)
Nokedli (dumplings), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | | æg 2 æg | 2.5 | dl. | lunt vand 2.5 dl. lunt vand | 50 | g. | smeltet smør 50 g. smeltet smør | 550 | g. | hvedemel 550 g. hvedemel | 2 | tsk. | salt2 tsk. salt | | | |
| |
Pisk æg, vand og smør.
Hæld denne mikstur i melet blandet med salt.
Pisk indtil mikstur er blød men ikke blævret.
Bring en stort panden med saltet vand i kog og put dejen i dette, en teske ad gangen.
Når de stiger op til overfladen er de færdige.
Tips:
Disse nudler serveres til ungarnsk gullash
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14538 gange, og udskrevet 196 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2009-05-30 18:32:51 Pas på ikke at lave dem for store. Én teskefuld er rigeligt.
|
|