Grundopskrifter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.8 -6

Miami-bbqsauce

2.6 -6

Fedtforbrændingskuren

5 -5

Grøntsagsfond

4.8 -5

Grove Grønsager kogning i mokroovn

3.9 -5

Garam Masala

3.6 -5

Kogning af skrællekartofler

3.3 -5

Hare beskrivelse og partering

4.8 -5

Grundregler for saftkogning i trykkoger

2.5 -5

Grundregler for henkogning i trykkoger

4.1 -5

Sagomasse (Æg erstatninger)

3.8 -5

Kogning af høne

4.8 -5

Kogning af laks

3.2 -5

Dybfrysning af modne tomater

4.6 -5

Tørrede figner

5 -5

Norsk fars

3.2 -5

Lakridssirup

4.6 -4

Brun Lammefond

4.8 -4

Fjerkræfond

2 -4

Hjemmelavet tykmælk

4.5 -4

Hønsefond

3.9 -4

Saltsild 1

2.8 -4

Svenske kryddersild

1.9 -4

Grundregler for grønsager i trykkoger

4.6 -4

Vegetarbouillon i trykkoger

4.5 -4

Tørrede blommer

1.5 -4

Hjemmelavet fuldkornspasta

1.9 -4

Kogt squashmos

4.6 -4

Gastrik

2 -4

Lage til rejer

4 -4 Opskriften har næringsberegning   

Sukkerlage

3.1 -4

Hjemmelavet creme fraiche

2 -3 Der er billeder til denne opskrift   

Hønsebouillon - Hønsefond

4.8 -3

Brun Kalvefond

3.7 -3

En fond af krebs

2.2 -3

Hjemmelavet tomatpasta

4.8 -3

Syltede valdnødder

3.7 -3

Oksebouillon

3.5 -3

Dybfrysning af figner

1.8 -3

Provencekrydderi

4.2 -3

Tilberedning af spaghettisquash

2.8 -3

Nokedli (dumplings)

3.2 -3

Gravad laks 02

2.3 -3

Hjemmelavet rasp

5 -3

Osmansk krydderi

5 -3

Hjemmelavet Krydderolie

5 -3

Michaela og Kajas pastasalat

4.3 -3

Tabasco, hjemmelavet

5 -2 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet mayonnaise

5 -2

Portvinssky, hvid

5 -2

Lys kalvefond (lys kødsuppe)

5 -2

God fiskefond

3 -2

Lys kalvefond

5 -2

Udbening af fjerkræ

3 -2

Grøn karrypasta

4 -2

Hjemmelavet fiskefond

5 -2

Kryddersild 4

5 -2

Hjemmelavet Flødeost

4.5 -2

Hjemmelavet spinatpasta

4.3 -2

Polenta (Majspolenta)

2.5 -2

Grundopskrift på frisk pasta Fettuccini

4.5 -2

Nougatkrokant

4.3 -2

Kandiserede martsvioler

4.8 -2

Dyrkning af bønnespire

3.8 -2

Cajunkrydderi

4 -2

Wontondej

2 -2

Hjemmelavet yoghurt 02

4.5 -2

Jævne med stivelse

5 -2

Cajun rub

5 -2 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Vol-au-vent

4 -2

Anders pølsemagers julekrydderi

5 -1

Vegansk Tomatsovs

5 -1

Lys lammefond

5 -1

Kalvefond 03

5 -1

Kalvefond 02

5 -1

Sprængning af lammebov

5 -1

Sennepsglasur

5 -1

Kryddersild 2

5 -1

Kryddersild 3

5 -1

Kryddersild 5

5 -1

Grundregler for fisk i trykkoger

5 -1

Grundregler for kompot og mos i trykkoger

5 -1

Ekstra kraftig suppe i trykkoger

4 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Hjemmelavet rygeost (Røgeost)

5 -1

Krydderskinke

4 -1

Hjemmelavet fettuccine grundopskrift

1 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Partering af and

5 -1

Makronmasse med marcipan

4 -1

Smøreost med urter

1 -1

Hjemmelavet glutenfri pasta

4 -1

Hjemmelavet fiskeboullion/fond

4 -1

Worchestershiresauce

4 -1 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hvid sildelage - Eddikelage

4 -1

lasagne plader med spinat

4 -1

Kærnemælksbutterdej

4 -1

Udbening af due

3 -1

Klaret Smør

4 -1

Grundopskrift til pelmeni

4 -1

Rå nougat (Hård)

3 -1

Rå Marcipan

3 -1

Kreolerkrydderi



forrige    

næste