Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kogning af laks

Kogning af laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.laks
 
 Kogelage:
2 l.vand
2 spsk.salt
2 skiver løg
1 laurbærblad
4 peberkorn
 lidtdild
 


Opskrift:

Laks koges i lagen, hel laks 20 – 30 min. laks i skiver á 3 cm koges 12 – 15 min.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 39047 gange,
og udskrevet 366 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu