Syltede valdnødder
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : |
|
|
Nøddekernerne skoldes med kogende vand, og skylles derefter godt, så en del af den tynde lidt bitre hinde fjernes. De kommes i en gryde sammen med de øvrige ingredienser, samt vand så det lige kan dække. Bringes til kogepunktet og simmer svagt uden låg i ca. 2 - 3 timer. Lagen - der er som sirup - tilsættes Atamon og det fyldes på glas.
|
|
Opskriften er vist 20013 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 De syltede valnødder er bedst efter et par mdr. lagring. De er fortrinlige til eks. pate', gorgenzolla og andre oste |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne