Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vegetarbouillon i trykkoger

Vegetarbouillon i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Årstidens grønsager
1 ituskåren tomat
0.25 selleri i små stykker
2 gulerødder i skiver
 hakket persille
1 spsk.smør
 salt
 vand
 


Opskrift:

De småtskårne grønsager kommes i gryden sammen med knap 4 kopper vand. Gryden lukkes og koger 8 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Rør smørret i, smag bouillonen til drys med persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7431 gange,
og udskrevet 103 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu