Vegetarbouillon i trykkoger

Vegetarbouillon i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 Årstidens grønsager
1 ituskåren tomat
0.25 selleri i små stykker
2 gulerødder i skiver
 hakket persille
1 spsk.smør
 salt
 vand
 
Opskrift:
De småtskårne grønsager kommes i gryden sammen med knap 4 kopper vand. Gryden lukkes og koger 8 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Rør smørret i, smag bouillonen til drys med persille.


karakterer:
Opskriften er vist 9659 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu