Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vegetarbouillon i trykkoger

Vegetarbouillon i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Årstidens grønsager
1 ituskåren tomat
0.25 selleri i små stykker
2 gulerødder i skiver
 hakket persille
1 spsk.smør
 salt
 vand
 
Opskrift:
De småtskårne grønsager kommes i gryden sammen med knap 4 kopper vand. Gryden lukkes og koger 8 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Rør smørret i, smag bouillonen til drys med persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8321 gange,
og udskrevet 146 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu