Franske opskrifter



Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
2.7 -3

Vichyssoise (Kold kartoffel-porresuppe)

4 -4

Potage Vichyssoise

4.6 -26

Creme Vichyssoise (Pureret grønsagssuppe)

2.7 -6

Provencekartofler

4 -1

Soupe au pistou

4 -1

Muslinger med pistou

4 -12

Fransk grønsagssuppe med pistou

2.1 -41

Blåmuslinger med pistou

3.8 -2

Pistou af kikærter

4 -1

Pistou

4 -1

Fignemarmelade med appelsinsaft

2.5 -4

Fransk sennep

4.5 -2

Figentærte på en tynd tærtebund

3.2 -3

Rejesuppe 02

3.2 -3

Bavarios à l'orange (Appelsinfromage)

3.8 -6

Bavarois med vanille og syltet ingefær

4.7 -9

Koteletter i kål

4.8 -5

Buche a la noel

2 -9

Nyreragout 02

3.1 -5

Kalvebrisler eller kalvehjerne i brunet smør

4.1 -39

Cassoulet - Fransk lammegryde med bønner - i trykkoger

3.5 -2

Den klassiske Marvsovs eller Bordelaisesovs

4 -1

Grilleret Entrecôte med Marvsovs

4 -1

Pains au lait

3.6 -8

Fransk leverpostej (Lyon)

4 -1

Pain bagna 02

4 -1

Stegt lammeschnitzel med blomkål og rødvinssauce

4 -1

Lammekølle med små hvidløgstærter

4 -1

Franske fadsild

3.2 -10

Gateu Marcel

4 -2

Aubergine-tian med røde peberfrugter og sar

4.5 -3

Fransk kaffe

4.3 -2

Fransk ragout med hornfisk

1 -11

Kylling i estragonsauce

4.9 -44

Kylling fra Normandiet

4.6 -12

Grillet Græshøns

1 -10

Rabarberclafoutis - Rabarber clafoutis

4.9 -51

Fransk chokoladetærte 02

4.3 -43

Croissanter 02

4.3 -23

Bernaise 02

2.1 -7

Creme Bruleé 03

4 -1

Provence squash

4.9 -46

Soupe á l’oignon (Fransk løgsuppe)

3.8 -23

Franske vafler

4.2 -28 Opskriften har næringsberegning   

Aioli - hvidløgsmayonnaise

3.1 -4

Aioli med sennep

2.5 -2

Peberaioli

3.2 -3

Spaghetti à la milanaise

4 -1

Spaghetti à la milanaise 02

4 -1

Grillstegt perlehøne med ragout af bladselleri

4.7 -3

Artichauts en vinaigrette

2.6 -5

Canard á l’orange (And med appelsin)

1.6 -6

Crêps suzette

4 -2

Gâteau Saint Honoré

4 -1

Moules á la mariniére (Muslinger med vinsauce)

2.9 -8

Pâté de campagne (Landpostej)

4 -1

Pot-au-feu (Oksekød- og grønsagsgryde)

4.9 -24

Potage parmentier

4.1 -21

Tripes á la mode de Caen (Kallun med grøntsager fra Caen)

3.6 -6

Korsikansk kødsause

4.3 -6

Galette des rois - Helligtrekongerstærte med mandelfyld

1.1 -22

Vibeke og Lykkes franskbrød

4 -1

Pot-au-feu

3.4 -8

Vegetar-omelet

4 -1

Klassisk Fransk Chokolademousse 02

4 -1

Sarah Bernard Glutenfri

4.7 -3

Quiche Lorraine

4 -1

Soupe au potiron (Græskarsuppe)

4.6 -4

Baeckeoffe

3.6 -4

Ratatoille

4.3 -2

Flammkuchen

4 -1

Creme brulee med appelsinsmag

4.5 -2

Creme brulee med appelsinsmag 2

4.8 -4

Mousse au chocolat

4.8 -5

Suppe på gule ærter

4.8 -125

Varme portobellosvampe med postej

4.4 -4

Baekaoffa

4.7 -3

Quiche á la mamie Suzette

4 -1

Baekenofe à la Mémé

4.5 -2

Vivis Ratatouille

4 -1

Mere Svinekam Boulangere

4.1 -6

Bourgogne kyckling

5 -1

Fransk Tartar

4.8 -19

Middelalder suppe alá Lanquédoc

4.8 -3

Salat med gedeost

3.3 -2

Tomat med frisk gedeost

4.5 -1

FINANCIERS-Franske

4.2 -11

Chocolat Coulant á la Jacob

4.3 -8

Tarte Tatin (æblekage)

3.7 -3

Baeckeoffe 02

3 -18

Macarons

4.1 -5

Franske brunkager

4.1 -6

Croquembouche

forrige