Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Provence squash

Provence squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
2 spsk.olivenolie
1.25 dl.hakket løg
1 fedpresset hvidløg
2 mellemstore squash i skiver
1 lille hakket grøn peberfrugt
2 flåede hakkede tomater
2 tsk.salt
0.25 tsk.peber
0.25 tsk.oregano
 evt.revet ost
 
Opskrift:
Varm olien op i en gryde og svits løg og hvidløg i 5 minutter. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det simre, til det meste af væden er kogt ind.

Denne blanding egner sig godt til en ovnret med 3-4 dl. kogte ris i bunden og et lag revet ost oven på squashblandingen. Bages ved 200 grade C, til osten er smeltet.

Prøv også at tilsætte forskellige krydderurter som basilikum, sar, rosmarin eller timian.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8517 gange,
og udskrevet 213 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu