Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fignemarmelade med appelsinsaft

Fignemarmelade med appelsinsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
50 g.sukker (måske mindre)
1 vanillestang
0.5 citron revet skal heraf
 et par kviste frisk rosmarin
5 dl.appelsinjuice
100 g.friske figner (kan godt erstattes med tørrede)
250 g.tørrede hakkede figner
 


Opskrift:

Fjern stilk og "numse" fra fignerne og snit dem i mindre stykker, det gøres nemmest med en saks. Lad dem trække i appelsinjuicen i mindst to timer, gerne længere. Si saften ned i en tykbundet gryde og lad den koge ind til mindst det halve sammen med rosmarinkviste. Skru ned på lav blus og kom figner, citron, vanille og sukker i gryden. Lad det hele boble kort sammen til konsistensen synes rigtig. Ikke for længe, det kan gøre marmeladen sej. Fjern evt. noget væde med en ske hvis den synes for tynd. Hæld den lune marmelade på rengjorte glas og luk dem, når den er helt kold. Opbevares i køleskab.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12812 gange,
og udskrevet 271 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu