Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pistou

Pistou, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Pistou

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :




Ingredienser:
4 store fed hvidløg knuste
25 g.friske basilikumblade
1.25 dl.ekstra jomfruolivenolie
 salt
 friskkværnet sort peber
 


Opskrift:

Kom hvidløg og basilikum i en foodprocessor og blend det til en pure (tilsæt evt. en smule af olien for at få det til at bevæge sig). Tilsæt resten af olien og blend grundigt. Smag til med salt og peber. Hæld pureen i en lille skål eller krukke og dæk med et tyndt lag olivenolie.

Tips:

Kan opbevares i køleskab i op til 1 uge eller dybfryses i op til 2 måneder.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8160 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu