Bernaise 02

Bernaise 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : MeurerO

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 æggeblomme
 Halv æggeskal
 hvidvin
 LidtBearnaiseessens
 Salt
 hvid peber
40 g.smeltet smør
 
Opskrift:
Smelt snøret. Kom æggeblommerne i en gryde. Hæld hvidvinen til. Tilsæt bearnaiseessens og salt og peber. Under konstant omrøring med et piskeris varmes sovsen indtil den bliver tyk flydende ved ca en 70 grader. Derefter tages gryden af varmen og den smeltede smør blandes langsomt ind i den varme sovs. smages til med en dråbe citron. Bon appetit.

Tips:

I begyndelsen må smøren kun tilsættes dråbevis. Ellers skiller den ad.


karakterer:
Opskriften er vist 20507 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

kokken  -  2018-03-05 13:53:31
brug skallen, eller kom hvidvin i

steffen  -  2011-01-23 19:47:07
hvordan laver man frisk estergon essens

  -  2011-01-23 19:45:46
hvordan laver man essens med frisk estergon

  -  2010-01-09 18:03:17
Det der er ikke bearnaisse! Lav essensen selv, og der mangler bestemt frisk estragon

Peter  -  2008-12-29 13:18:19
"Halv ægeskal" hvad skal det bruges til ?

  -  2007-02-03 17:00:48
skal der hvidvin i?