Nyreragout 02

Nyreragout 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvenyre

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : Elena

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 kalvenyrer
 salt
 peber
2 dl.hakket løg
50 g.smør
1 spsk.hvedemel
0.5 dl.rødvin
1 dl.vand
4 flåede ituskårne tomater uden kerner
1 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Nyrerne flækkes, renses og skæres i terninger. Salt og peber drysses over. Hakket løg og nyrer brunes i smør, melet drysses over og de øvrige ingredienser tilsættes. Retten småsnurrer under låg 30-45 min. til nyrerne er møre, evt. spædes lidt mere vin ved.

Retten serveres med ris og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 13517 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu