Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nyreragout 02

Nyreragout 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvenyre

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : Elena

Indsendt :



Ingredienser:
3-4 kalvenyrer
 salt
 peber
2 dl.hakket løg
50 g.smør
1 spsk.hvedemel
0.5 dl.rødvin
1 dl.vand
4 flåede ituskårne tomater uden kerner
1 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Nyrene flækkes, renses og skæres i terninger.Salt og peber drysses over.Hakket løg og nyrer brunes i smør,melet drysses over og de øvrige ingredienser tilsættes.Retten småsnurrer under låg 30-45 min.til nyrerne er møre,evt.spædes lidt mere vin ved. Retten serveres med ris og grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10806 gange,
og udskrevet 225 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu