Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Crêps suzette

Crêps suzette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
125 g.hvedemel
5 dl.mælk
 salt
3 æg
1 brevvanillesukker
2 tsk.appelsincuracao
 smør
 
 Fyld:
60 g.smør
60 g.florsukker
1 tsk.reven appelsinskal eller mandarin
 appelsin- eller mandarinsaft
1 spsk.appelsincuracao
 grand marnier eller contreau
 
Opskrift:
Lav en tynd, jævn pandekagedej af det sigtede mel, en anelse salt, vanillesukker, æg og mælk, og bag ca. 16 små tynde pandekager.

Rør smørret med florsukker, appelsin eller mandarinskal og saft (så meget saft, som smørret kan optage) og likøren. Spred denne blanding ud over de varme pandekager, og fold dem sammen i 4.

Drys med sigtet florsukker, og hæld en i forvejen varmet curacao, grand marnier eller contreau over. Flamber og server brændende.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14439 gange,
og udskrevet 197 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2007-08-26 09:47:55
Et brev vanillesukker er vist 10 g.