Crêps suzette

Crêps suzette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red:


Ingredienser:
125 g.hvedemel
5 dl.mælk
 salt
3 æg
1 brevvanillesukker
2 tsk.appelsincuracao
 smør
 
 Fyld:
60 g.smør
60 g.flormelis
1 tsk.reven appelsinskal eller mandarin
 appelsin- eller mandarinsaft
1 spsk.appelsincuracao
 grand marnier eller contreau
 
Opskrift:
Lav en tynd, jævn pandekagedej af det sigtede mel, en anelse salt, vanillesukker, æg og mælk, og bag ca. 16 små tynde pandekager.

Rør smørret med flormelis, appelsin eller mandarinskal og saft (så meget saft, som smørret kan optage) og likøren. Spred denne blanding ud over de varme pandekager, og fold dem sammen i 4.

Drys med sigtet flormelis, og hæld en i forvejen varmet curacao, grand marnier eller contreau over. Flamber og server brændende.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Crepes Suzette

karakterer:
Opskriften er vist 14745 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2007-08-26 09:47:55
Et brev vanillesukker er vist 10 g.