Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Creme Vichyssoise (Pureret grønsagssuppe)

Creme Vichyssoise (Pureret grønsagssuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
250 g.porrer
1 løg
300 g.kartofler
1 l.bouillon (vand + terning)
1 kvisttimian
2 hele kviste persille
0.5 dl.fløde
2 tsk.groft salt
 groftkværnet peber
1 bdt.purløg
 


Opskrift:

Porrerne skæres i skiver. Løg og kartofler skæres i terninger. Grønsagerne koges ca. 1/2 time i bouillonen tilsat timian og persille. Suppen pureres gennem en sigte eller mixes i en blender. Tilsættes fløde. Smages til med salt og peber. Serveres iskold eller varm med klippet purløg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (25 stemmer)

Opskriften er vist 26417 gange,
og udskrevet 884 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu