Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Creme Bruleé 03

Creme Bruleé 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
2 polynesisk vaniljestænger
70-80 g.sukker
1.5 l.sød mælk
4 dl.piskefløde fløde
4 æggeblommer
 
Opskrift:
Rør forsigtigt sukkeret ud i massen.
Man må ikke pisket så det skummer.
Si evt. kremen.
Lad kremen hvile og køle ned i 1 time.
Bages i ovnen i 40 - 50 min ved 90 – 95 grader.
Køl den ned og drys så med brun rørsukker som brændes med en håndbrænder så overfladen bliver glat.


Beskrivelse:
Se kokken farvorit Creme Brulle

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 16800 gange,
og udskrevet 249 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Joan  -  2010-07-05 11:12:06
Denne opskrift duer ikke til Candida der er sukker i. I skulle tage at soortere lidt bedre mange af opskrifterne har sukker i :)

nice  -  0000-00-00 00:00:00
nice

ulla hoberg  -  0000-00-00 00:00:00
dårlig utilstrækkelig opskrift