| |
|
Flammkuchen
Flammkuchen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
HovedretterRet : Hovedretter - Pizza
Hovedingrediens : -
Oprindelsesland : Frankrig
FrankrigIndsendt :
| |
|
|
| | Dej: Dej: | 250 | g. | Hvedemel (kan også godt laves af spelt eller lign)250 g. Hvedemel (kan også godt laves af spelt eller lign) | 15 | g. | gær15 g. gær | 0.25 | tsk. | Sukker0.25 tsk. Sukker | 1.3 | dl. | Lunken mælk1.3 dl. Lunken mælk | | | rapsolie rapsolie | | | | | | Fyld: Fyld: | 150 | g. | Rigtig god røget skinke med en fedtkant150 g. Rigtig god røget skinke med en fedtkant | 200 | g. | Løg200 g. Løg | 200 | g. | Creme Fraiche200 g. Creme Fraiche | 200 | g. | Youghurt eller lign.200 g. Youghurt eller lign. | 4 | spsk. | Rapsolie4 spsk. Rapsolie | | | Salt Salt | | | |
| |
Rør alle ingredienser til dejen sammen og lad den hæve i ca. 20 minutter.
Imellem tiden kan saucen røres.
Bland alle ingredinser til saucen, og smag til med salt.
Skær løgene i halvmåne formet ringe og skær skinken i små tern.
Når dejen er færdig med at hæve, skal den rulles tyndt ud, som til en pizza ca. 25x35cm portionen skulle gerne kunne række til 2 portioner.
Når dejen er rullet ud smøres der et godt lag creme fraiche sauce på bunden, derefter fordeles løgene og bagefter skinken.
De skal bages ved ca. 250 grader C i 10-15 minutter.
Tips:
Specialitet fra Alsace
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 18702 gange, og udskrevet 298 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|