| |
|
Mere Svinekam Boulangere
Mere Svinekam Boulangere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1000 | g. | svinekam uden svær1000 g. svinekam uden svær | 5 | | store løg5 store løg | 1000 | g. | kartofler1000 g. kartofler | 1 | dl. | svineboullion1 dl. svineboullion | | | smør smør | | | salt salt | | | peber peber | | | timian timian | | | |
| |
Forvarm ovnen til 180 grader.
Kartofler skæres i fine skiver
Løg skæres i grove skiver på langs
Boullionen laves af terning + kogende vand.
Kartofler og løg lægges i fadet og krydres med salt, peber og timian. Boullion hældes over. Stegen placeres oven på grøntsagerne. Tilsæt smørklatter.
Steges 1,5 time. Overhæld stegen med stegeskyen med jævne mellemrum
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7674 gange, og udskrevet 93 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|