Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grillstegt perlehøne med ragout af bladselleri

Grillstegt perlehøne med ragout af bladselleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
 salt
 peber
 olivenolie
4 dl.grøntsagsbouillon
 frisk timian
4 stænglerbladselleri
6-8 store pillede perleløg
2 perlehønebryster (eller kyllingebryster)
 
Opskrift:
Steg perlehønebrysterne først på skindsiden. Vend dem og tilsæt perleløg og snittet bladselleri. Tilsæt timian og bouillon. Lad det simre 15 minutter. Krydr med salt og peber og server evt. med kogte kartofler eller ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11248 gange,
og udskrevet 142 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu