lille tsk. knust rosa peberkorn1 lille tsk. knust rosa peberkorn
1
lille tsk. knust grøn peber i lage1 lille tsk. knust grøn peber i lage
1.5-2
dl.
olivenolie1.5-2 dl. olivenolie
Opskrift:
Bland æggeblommer, hvidløg, salt og vineddike og rosa peber i en skål. Hæld olien i dråbevis i begyndelsen og pisk kraftigt. Fortsæt med mere olie ad gangen, til al olien er brugt. Smag til med groft peber og pisk evt. lidt vand i, hvis saucen virker for tyk. Velegnet som dip til grøntsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6324 gange, og udskrevet 103 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider