Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grilleret Entrecôte med Marvsovs

Grilleret Entrecôte med Marvsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
 Cayenne
 Hvid Peber
 Salt
 hakket Persille
 Olivenolie
 hvedemel
0.25 Laurbærblad
2 g.Hvidløg
5 g.Citronsaft
5 g.Ansjosessens eller i Mangel heraf 1 udvandet Ansj
15 g.Skalotter skåret fint op
60 g.Smør
100 g.Kødsky opløst i en Smule Suppe
100 g.Oksemarv
200 g.rød Bordeauxvin
1200 g.Entrecôte skåret i en Skive der er 4 cm tyk
 
Opskrift:
Kom de hakkede Skalotter sammen med Laurbærbladet, Timian og Peber i Vinen og kog det i et Kvarter. Kom Espagnolesovsen heri, lad det stå over ganske svag Ild i 20 Minutter og si det. Sovsen røres ud med Kødsky og Citronsaft, og til sidst kommes den pocherede Marv, der er skåret i Skiver, i. Mængderne af Skalotter og Hvidløg kan varieres. De her opgivne Mængder er Gennemsnitsmængderne.

Bag Smørret op med Melet, spæd dette med Sovsen og lad den stå over Varmen et øjeblik. Smag den til hvis nødvendigt med en Smule mere Cayenne og hold den varm.

Vend Kødstykket i Olivenolien, kom det på den på Forhånd opvarmede Grill, lad det tage Farve og fortsæt Stegningen i 7—8 Minutter. Vend det om og lad det få samme Behandling på den anden Side. Skær Kødet i Skiver, som De lægger på et Fad, der holdes varmt.

Skær Marven i Skiver med en Kniv, der er dyppet i kogende Vand, læg Marv-skiverne på Kødet og drys hakket Persille over det hele. Persillen blancheres eller ikke efter Smag. Sovsen hældes over det hele, og det serveres.

Man bør blanchere Marven, tilberede Sovsen og grillere Entrecôten mere eller mindre samtidig. Men under alle Omstændigheder bor Kødet ikke vente. Det er derfor af Betydning, at såvel Marven som Sovsen er færdige, når Kødet skal serveres.

Entrecôten serveres bedst med soufflerede Kartofler, Kartofler dauphine eller Kartofler chip.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9813 gange,
og udskrevet 91 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu