Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Korsikansk kødsause

Korsikansk kødsause, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : Maren RK

Indsendt :



Ingredienser:
600 g.hakket oksekød
2 løg i terninger
0.5 tsk.timian
1 tsk.merian
1 tsk.basillikum
1 tsk.oragano
2 fedpresset hvidløg
 groftkværnet peber
 salt
1 oksebouillionternine
70 g.tomatpuré konc.
5 dl.vand
 lys sausejævner eller maizina
 evt.1 spsk olie til stegning
 
Opskrift:
Oksekød og løg brunes i en tør gryde ( evt,Olie) krydderier og tomatpuré tilsættes vand og bouillion tilsætes og retten koger ca. 20 min. retten jævnes til den ønskede konsistens reten smages til med salt peber og hvidløg . Retten serveres med kogt spaghetti, kartoffelmos eller løse ris alt efter eget ønske.

Tips:

Skulle der blive en rest kødsause tilbage kab deb tilsættes rød peberfrugt i terninger og fyldes i udrullet butterdej som små pakker penslet med sammenpsiket æg og bages i varmluftov ved 200 grader i ca 10-15 min. og bruges som " KOM HJEM FRA SKOLE MAD" evt med en frisk grøn salat eller pastasalat. opskriften giver mange mennesker der ikke er vandt til at spise mad med mange krydderier mod på at prøve dette og mange børn elsker denne ret da den smager lidt af Pizza men er meget mere sund og fyldig.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 7454 gange,
og udskrevet 156 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu