Tomat med frisk gedeost

Tomat med frisk gedeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oste - Gedeost

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : Maria

Indsendt :



Ingredienser:
5 tomater
1 pk.frisk gedeost (feta kan bruges)
1 håndfuld basilikum blade
2 spsk.olivenolie
2 spsk.balsamico eddike
 Groft salt
 
Opskrift:
Skær tomaterne ud i skiver og fordel dem jævnt på et fad.
Smuldr gedeosten ud over tomaterne.
Hak baslikum bladene fint og fordel disse ud over også.
Olivenolie og balsamico blandes og fordeles i den tynd stråle ud over det hele.
Drys til sidst salt ud over og server med friskbagt flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6879 gange,
og udskrevet 142 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu