Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tripes á la mode de Caen (Kallun med grøntsager fra Caen)

Tripes á la mode de Caen (Kallun med grøntsager fra Caen), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kallun

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
6 pundkallun skåret i kvadrater på 2½ cm
1 kalvefod -udbenet og skåret i stykker
2 pundmarvben
1 kopæble brandy (calvados)
2 koptør hvidvin
4 kopoksekøds buillon
2 kopgulerødder skåret i terninger
2 kophakkede løg
3 fedhvidløg -pressed eller moset
10 mosede skalotteløg
0.5 kopselleri blade
0.25 kopfinthakket persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm ovn til 300 grader.

Bland alle ingredienserne Kom det hele i en marmite(jerngryde) eller alm gryde eller stegeso med tætsluttende låg og pak det hele ind i folie(staniol) Kog i 12 timer fjern alle ben før servering


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (21 stemmer)

Opskriften er vist 6222 gange,
og udskrevet 91 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu