Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Moules á la mariniére (Muslinger med vinsauce)

Moules á la mariniére (Muslinger med vinsauce), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
4000 g.muslinger
1 bdt.persille
1 stilkbladselleri
1 porre
1 stor gulerod
2 laurbærblade
1 tsk.knuste peberkorn
1 dl.hvidvin
 smør
 
Opskrift:
En tykbundet gryde smøres med rigeligt med smør. Heri lægges persillen, udskåren bladselleri, porre og gulerod, laurbærblad og peber.

skrub muslingerne under rindende vand, og kasser alle de muslinger der ikke lukker sig ved berøring, såvel som alle der er særlig tunge (sandmuslinger der indeholder en mængde sand, der kan ødelægge hele retten). Læg muslingerne over grønsagerne (hvis gryden er for lille til alle muslingerne, kan grønsagerne bruges til næste kogning). Kom vinen i, og lad retten koge nogle få minutter ved stærk varme, ryst gryden af og til, indtil alle muslinger har åbnet sig. Tag muslingerne op, og anbring dem på et fad. Kog væsken et par minutter og hæld den over muslingerne.

De spises med flute.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9067 gange,
og udskrevet 311 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu