Soupe au potiron (Græskarsuppe)

Soupe au potiron (Græskarsuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.græskar
0.25 spsk.Salt
5 dl.vand
 
1.5 l.mælk
 salt
2 spsk.Sukker
 
12 små runde skiver franskbrød
 
30 g.smør
 
Opskrift:
Skær græskarret i stykker og lad det koge mørt i letsaltet vand.

Passer det hele gennem en puresigte og tilsæt mælken, Smag til med salt og sukker.

Læg tynde skiver franskbrød i suppen og lad dem snurre med i 10 minutter.

Fjern suppen fra ilden og giv den en klat koldt smør, før den hældes op i terrinen.





karakterer:
Opskriften er vist 11504 gange,
og udskrevet 141 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu