Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Soupe au pistou

Soupe au pistou, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
 Pistou:
1 bdt.basilikum
5 fedhvidløg (man kan også tage lidt flere hvis man er hård!)
100 g.revet parmesan eller anden "tør" ost
1 dl.god olivenolie
 salt
 peber
 
 La soupe:
250 g.friske hvide bønner
250 g.skrællede kartofler i store tern
2 fintsnittede porrer
2 udkernede friske tomater
1 stilkbladselleri
200 g.gulerødder i tykke stykker
2 løg finthakket
150 g.haricots verts
2 courgetter i terninger
100 g.pasta
 friske timiankviste
 salt
 peber
 


Opskrift:

Pistou:
Alle ingredienserne blandes i enten morter eller blender, det kommer an på hvordan man foretrækker konsistensen.

La soupe:
Hæld 2 liter vand i en stor gryde og kom de hvide bønner i sammen med timiankviste, bring det i kog og lad simre i 20-30 minutter. Skum vandet af en gang imellem. Tilsæt kartofler, porrer, tomater, løg, bladselleri, gulerødder og bring det hele i kog igen og tilsæt salt og peber. Lad det hele koge igen i 20-30 minutter. Så tilsættes haricots verts, courgetter og pasta. Suppen koger nu yderligere i 15 minutter og så er den klar. Husk at fjerne timiankvistene, de kradser sådan i halsen!

Man kan enten vælge at røre le pistou i suppen eller at servere den ved siden af sammen med et lækkert brød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8319 gange,
og udskrevet 128 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu