Soupe au pistou

Soupe au pistou, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
 Pistou:
1 bdt.basilikum
5 fedhvidløg (man kan også tage lidt flere hvis man er hård!)
100 g.revet parmesan eller anden "tør" ost
1 dl.god olivenolie
 salt
 peber
 
 La soupe:
250 g.friske hvide bønner
250 g.skrællede kartofler i store tern
2 fintsnittede porrer
2 udkernede friske tomater
1 stilkbladselleri
200 g.gulerødder i tykke stykker
2 løg finthakket
150 g.haricots verts
2 courgetter i terninger
100 g.pasta
 friske timiankviste
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pistou:
Alle ingredienserne blandes i enten morter eller blender, det kommer an på hvordan man foretrækker konsistensen.

La soupe:
Hæld 2 liter vand i en stor gryde og kom de hvide bønner i sammen med timiankviste, bring det i kog og lad simre i 20-30 minutter. Skum vandet af en gang imellem. Tilsæt kartofler, porrer, tomater, løg, bladselleri, gulerødder og bring det hele i kog igen og tilsæt salt og peber. Lad det hele koge igen i 20-30 minutter. Så tilsættes haricots verts, courgetter og pasta. Suppen koger nu yderligere i 15 minutter og så er den klar. Husk at fjerne timiankvistene, de kradser sådan i halsen!

Man kan enten vælge at røre le pistou i suppen eller at servere den ved siden af sammen med et lækkert brød.





karakterer:
Opskriften er vist 10650 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu