appelsin revet skal heraf0.25 appelsin revet skal heraf
0.25
appelsin saft heraf0.25 appelsin saft heraf
2
dl.
kaffefløde2 dl. kaffefløde
1
spsk.
rørsukker (eller alm.sukker) til karamellisering1 spsk. rørsukker (eller alm.sukker) til karamellisering
Opskrift:
Sukker og æg pisket tyk, vanillekorn tilsættes sammen med kaffefløde, skal og saft fra appelsin. Blandingen hældes i 2 el. 4 portionsskåle og bages i vandbad i 40 min. ved 140 gr.
Køles af og stilles i køleskab til serveringen.
Før servering drysses sukker fint ud over overfladen, dette karamelliseres ved grill eller flamme. Hold øje det skal blive brunt ikke sort.
Tips:
Denne portion er til 4 personer, hvis der samtidig serveres f.eks. en portionsskål (3/4 dl) med Cocio is eller andet efter smag.
Se opskriften "Cocio is".