Creme brulee med appelsinsmag 2

Creme brulee med appelsinsmag 2, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : Mette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 æggeblomme
24 g.sukker
0.25 Vaniljestang
0.25 appelsin revet skal heraf
0.25 appelsin saft heraf
2 dl.kaffefløde
 
1 spsk.rørsukker (eller alm. sukker) til karamellisering
 
Opskrift:
Sukker og æg pisket tyk, vaniljekorn tilsættes sammen med kaffefløde, skal og saft fra appelsin. Blandingen hældes i 2 el. 4 portionsskåle og bages i vandbad i 40 min. ved 140 gr. Køles af og stilles i køleskab til serveringen. Før servering drysses sukker fint ud over overfladen, dette karamelliseres ved grill eller flamme. Hold øje det skal blive brunt ikke sort.

Tips:

Denne portion er til 4 personer, hvis der samtidig serveres f.eks. en portionsskål (3/4 dl) med Cocio is eller andet efter smag. Se opskriften "Cocio is".





Beskrivelse:
Se kokken farvorit Creme Brulle

karakterer:
Opskriften er vist 6794 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu