Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Den klassiske Marvsovs eller Bordelaisesovs

Den klassiske Marvsovs eller Bordelaisesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
 Peber
 Timian
 Laurbærblade
5 g.Citronsaft
30 g.Skalotter
30 g.Kødsky
100 g.Oksemarv
135 g.Espagnolesovs
350 g.Rødvin
 
Opskrift:
Kom de hakkede Skalotter sammen med Laurbærbladet, Timian og Peber i Vinen og kog det i et Kvarter. Kom Espagnolesovsen heri, lad det stå over ganske svag Ild i 20 Minutter og si det. Sovsen røres ud med Kødsky og Citronsaft, og til sidst kommes den pocherede Marv, der er skåret i Skiver, i. Mængderne af Skalotter og Hvidløg kan varieres. De her opgivne Mængder er Gennemsnitsmængderne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14332 gange,
og udskrevet 166 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu