Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling i estragonsauce

Kylling i estragonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
2-4 kyllingelår
1 hønse bouillonterning
1.5 dl.piskefløde
1 tsk.Dijonsennep
 frisk estragon
 smør til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm noget olie på en pande og steg kyllingelårene i 10-15 minutter. Kom bouillonterningen ved sammen med fløde og sennep. Lad det simre i 5-10 minutter. Tilsæt estragon og smag til med salt og peber. Server retten med aspargeskartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (11 stemmer)

Opskriften er vist 16315 gange,
og udskrevet 297 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu