Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rabarberclafoutis - Rabarber clafoutis

Rabarberclafoutis - Rabarber clafoutis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
24  rabarberstængler - skåret i tykker på 3 cm.
30 g.sukker
2 cl.snaps
175 g.sukker
175 g.hvedemel
100 g.smør - blødt
1 knsp.salt
4 æg
2 æggeblommer
1 stang vanilie - skrabet for korn
6 cl.snaps
1 l.fløde 13
 flormelis
 
Opskrift:
Rabarberne drysses med sukker og snaps og trækker i 2 timer. Imens blandes mel, sukker, æg, æggeblommer, smør, salt og snaps. Fløden bringes i kog med vaniliekornene. Fløden hældes over æggeblandingen - blandingen røres sammen.. Et ildfast fad smøres med smør og drysses med mel. Rabarberne dryppes af i en sigte og lægges derefter jævnt i fadet. Fløde/æggeblandingen hældes over rabarberne og clafoutisen bages ved 185 gr. i ca. 45 min. Køler af og drysses med flormelis. Serveres med god vanilieis.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (10 stemmer)

Opskriften er vist 10566 gange,
og udskrevet 167 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu