Rabarberclafoutis - Rabarber clafoutis

Rabarberclafoutis - Rabarber clafoutis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
24  rabarber - skåret i tykker på 3 cm.
30 g.sukker
2 cl.snaps
175 g.sukker
175 g.hvedemel
100 g.smør - blødt
1 knsp.salt
4 æg
2 æggeblommer
1 Vaniljestang - skrabet for korn
6 cl.snaps
1 l.Kaffefløde 9%
 flormelis
 
Opskrift:
Rabarberne drysses med sukker og snaps og trækker i 2 timer.

Imens blandes mel, sukker, æg, æggeblommer, smør, salt og snaps. Fløden bringes i kog med vaniljekornene. Fløden hældes over æggeblandingen - blandingen røres sammen.

Et ildfast fad smøres med smør og drysses med mel. Rabarberne dryppes af i en sigte og lægges derefter jævnt i fadet. Fløde/æggeblandingen hældes over rabarberne.

Clafoutisen bages ved 185 grader C. i ca. 45 min.

Køler af og drysses med flormelis.

Serveres med god vaniljeis.





karakterer:
Opskriften er vist 11938 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu