Klassisk Fransk Chokolademousse 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Malene Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokoladen langsomt i en skål i vandbad. pisk den sammen med det bløde smør i en stor skål.
Pisk æggehviderne skummende med en håndmikser. Tilsæt en spsk. flormelis uhog fortsæt med at piske på lav hastighed. sår sukkeret er opløst forøges hastigheden til det højeste. Når æggehviderne er stive, drysses den resterende mængde sukker forsigtigt ud over hviderne. hvis sukkeret tilsættes for hutigt kan hviderne miste deres bæreevne og blive tynde. Pisk videre til æggehviderne er faste elastiske. Pisk æggeblommerne let og vend dem forstigtig men grundigt i.
Vend dernæst 1/3 af denne blanding i chokolade/smørmassen. Brug en dejskraber med skaft og bland hurtigt massen ved at vende fra midten og ud mod skålens side samtidig med at skålen drejes. Tilsæt resten af hviderne. Bland til den er ensartet.
Hæld massen i en skål eller potionsglas og sæt den tildækket i køleskabet.
|
|
Opskriften er vist 8503 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne