Smelt chokoladen langsomt i en skål i vandbad. pisk den sammen med det bløde smør i en stor skål.
Pisk æggehviderne skummende med en håndmikser. Tilsæt en spsk. flormelis uhog fortsæt med at piske på lav hastighed. sår sukkeret er opløst forøges hastigheden til det højeste. Når æggehviderne er stive, drysses den resterende mængde sukker forsigtigt ud over hviderne. hvis sukkeret tilsættes for hutigt kan hviderne miste deres bæreevne og blive tynde. Pisk videre til æggehviderne er faste elastiske. Pisk æggeblommerne let og vend dem forstigtig men grundigt i.
Vend dernæst 1/3 af denne blanding i chokolade/smørmassen. Brug en dejskraber med skaft og bland hurtigt massen ved at vende fra midten og ud mod skålens side samtidig med at skålen drejes. Tilsæt resten af hviderne. Bland til den er ensartet.
Hæld massen i en skål eller potionsglas og sæt den tildækket i køleskabet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7233 gange, og udskrevet 124 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider