rensede champignoner i skiver250 g. rensede champignoner i skiver
smør- og melbolle af: smør- og melbolle af:
40
g.
blødt smør40 g. blødt smør
2
spsk.
hvedemel2 spsk. hvedemel
Opskrift:
Fisken skrabes og trimmes og drysses med salt. Den trækker 10 minutter, skylles og tørres.
Løg, skalotteløg og hvidløg pilles og snittes ret fint. De forskellige løg koges sammen med vin, persille, timian, peberkorn og laurbærblad ved god varme, indtil vinen er næsten fordampet.
Vandet tilsættes sammen med champignonerne, og det bringes i kog igen.
Smørbollen tilsættes og røres ud i væden.
Når saucen er tyknet, lægges de skyllede og tørrede stykker af hornfisk i gryden. Varmen dæmpes, og det hele står nogle få minutter, indtil fisken er gennemkogt.
Rør forsigtigt retten igennem, smag den til og servér med kartofler eller ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7755 gange, og udskrevet 166 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider