Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Muslinger med pistou

Muslinger med pistou, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.blåmuslinger
 
 Pistou:
3 spsk.pinjekerner
30 g.blødt smør
1 spsk.olivenolie
1 fedpresset hvidløg
1 spsk.friskhakket basilikum
2 spsk.friskhakket persille
 


Opskrift:

Rens og tilberedmuslingerne (se under sømandskonens muslinger). Tag muslinger op af gryden. Si lagen og kog den goft ind uden låg. Hak pinjekernerne meget fint. Rør det bløde smør med ca. 3 spsk muslingelage, olie, hvidløg, pinjekerner, basilikum og persille. Åbn muslingerne og anret dem portionsvis på ovnfaste tallerkner eller i et ovnfast fad. Dryp pistouen over og sæt muslingerne i ovnen i 1-2 minutter under grill.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5559 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lisbet  -  2008-08-15 12:50:11
Det er nok den bedste forret jeg har serveret for mine gæster indtil nu. Mums. Måske jeg vil forsøge at drysse lidt parmesan over næste gang