Pistou af kikærter

Pistou af kikærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Pistou

Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
1 ds.velafdryppede kikærter eller 200 g kikærter lagt i blød kogt møre og dryppet af
 
2 spsk.olivenolie
2 hakkede løg
2 hakkede gulerødder
2 stilkesnittet bladselleri
1 rød udkernet fintsnittet chili
1 spsk.knust kommen
1 spsk.knust korianderfrø
2 fedknust hvidløg
3-4 dl.hvidvin
250 g.cherrytomater i halve
1 dl.hakket persille gerne bredbladet
1 lille bdt friske koriander
 evt.citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Sauter løg, gulerødder og bladselleri i den varme olie ca. 8 minutter. Tilsæt chili, kommen, koriander og hvidløg og steg videre i et par minutter. Hæld vin ved, kog det hele 5-6 minutter, smages til med citronsaft, salt og peber fra kværn, før den serveres i dybe tallerkner.





karakterer:
Opskriften er vist 15944 gange,
og udskrevet 226 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-18 08:13:59
Der mangler oplysning om hvordan kikærterne, persille, tomater og koriander anvendes. Pistou'en består vel ikke udelukkende af kikærterne - eller hvad??