Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pistou af kikærter

Pistou af kikærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Pistou

Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
1 ds.velafdryppede kikærter eller 200 g kikærter lagt i blød kogt møre og dryppet af
 
2 spsk.olivenolie
2 hakkede løg
2 hakkede gulerødder
2 stilkesnittet bladselleri
1 rød udkernet fintsnittet chili
1 spsk.knust kommen
1 spsk.knust korianderfrø
2 fedknust hvidløg
3-4 dl.hvidvin
250 g.cherrytomater i halve
1 dl.hakket persille gerne bredbladet
1 lille bdt friske koriander
 evt.citronsaft
 salt
 peber
 


Opskrift:

Sauter løg, gulerødder og bladselleri i den varme olie ca. 8 minutter. Tilsæt chili, kommen, koriander og hvidløg og steg videre i et par minutter. Hæld vin ved, kog det hele 5-6 minutter, smages til med citronsaft, salt og peber fra kværn, før den serveres i dybe tallerkner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13680 gange,
og udskrevet 178 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lissi  -  2009-06-18 08:13:59
Der mangler oplysning om hvordan kikærterne, persille, tomater og koriander anvendes. Pistou'en består vel ikke udelukkende af kikærterne - eller hvad??