Creme brulee med appelsinsmag

Creme brulee med appelsinsmag, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : Mette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 æggeblommer
24 g.sukker
0.25 Vaniljestang
0.25 appelsin revet skal heraf
0.25 appelsin saft heraf
 
1 spsk.rørsukker til karamellisering
 
Opskrift:
Sukker og æg pisket tyk, vanillekorn tilsættes sammen med skal og saft fra appelsin. Blandingen hældes i 2 el. 4 portionsskåle og bages i vandbad ved 140 gr. i 40 minutter. Køles af og stilles på køl til de skal serveres. Ved servering drysses sukker fint ud over hele overfladen. Dette karamelliseres ved grill eller stærk ild. Hold øje - det skal blive brunt, ikke sort.

Tips:

Denne portion er til 4 personer, hvis der samtidig serveres f.eks. en portionsskål (3/4 dl) med Cocio is eller andet efter smag. Se også opskriften Cocio is.





Beskrivelse:
Se kokken farvorit Creme Brulle

karakterer:
Opskriften er vist 9041 gange,
og udskrevet 227 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
HJÆLP JEG GLEMTE NOGET. SE CREME BRULÉ M. APPELSINSMAG 2