Stegt lammeschnitzel med blomkål og rødvinssauce

Stegt lammeschnitzel med blomkål og rødvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
 Sauce:
 salt
 peber
1 spsk.smør
2 dl.kalve- eller hønsebouillon
2 dl.rødvin
2 fintsnittede skalotteløg
 
 dild
1 lille blomkål
2-4 tynde lammeschnitzler
 
Opskrift:
Varm lidt smør på panden og rist kødet 3 - 4 minutter. Krydr med salt og peber. Kog blomkålen i kogende letsaltet vand. Sauce: Varm lidt smør i en gryde og sauter løgene indtil de bliver gyldne. Tilsæt rødvin og lad det reducere til en fjerdedel. Tilsæt bouillon og kog det godt igennem. Pisk smør i lidt ad gangen og smag til med salt og peber. Server til kødet og det kogte blomkål. Pynt med dild.





karakterer:
Opskriften er vist 7988 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu