Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Jævne med stivelse

Jævne med stivelse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hausfrau

Indsendt :



Ingredienser:
 kartoffelmel, Maizenamel eller buddingpulver
 
Opskrift:
Jævne med kartoffelmel, Maizenamel eller buddingpulver: Mål væsken af. 1/4 af mængden tages fra og heri udrøres stivelsen. Den øvrige 3/4 af væsken varmes. Tilsæt væsken med den udrørte stivelse og rør med piskeris indtil den ønskede tykkelse på grød, sovs, suppe m.m. opnås. Kort opkog og derefter fyldes i skåle. NB! Ved frugtgrød rør med træske og ikke piskeris. Og bagefter drys af sukker for ikke at danne skind.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2343 gange,
og udskrevet 29 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu