Jævne med stivelse

Jævne med stivelse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hausfrau

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 kartoffelmel, Maizenamel eller buddingpulver
 væske
 
Opskrift:
Jævne med kartoffelmel, Maizenamel eller buddingpulver:

Mål væsken af. 1/4 af mængden tages fra og heri udrøres stivelsen. Den øvrige 3/4 af væsken varmes.

Tilsæt væsken med den udrørte stivelse og rør med piskeris indtil den ønskede tykkelse på grød, sovs, suppe m.m. opnås. Kort opkog og derefter fyldes i skåle.

NB! Ved frugtgrød rør med træske og ikke piskeris. Og bagefter drys af sukker for ikke at danne skind.


karakterer:
Opskriften er vist 2980 gange,
og udskrevet 42 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu