kartoffelmel, Maizenamel eller buddingpulver kartoffelmel, Maizenamel eller buddingpulver
Opskrift:
Jævne med kartoffelmel, Maizenamel eller buddingpulver: Mål væsken af.
1/4 af mængden tages fra og heri udrøres stivelsen. Den øvrige 3/4 af væsken varmes. Tilsæt væsken med den udrørte stivelse og rør med piskeris indtil den ønskede tykkelse på grød, sovs, suppe m.m. opnås. Kort opkog og derefter fyldes i skåle.
NB! Ved frugtgrød rør med træske og ikke piskeris. Og bagefter drys af sukker for ikke at danne skind.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2459 gange, og udskrevet 32 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider