Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Div hovedretter i gryde 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
2.3 -3 Der er billeder til denne opskrift   

Lam i asparges

4.6 -4 Der er billeder til denne opskrift   

Hvidvinsbraiseret lammekølle

4 -4 Der er billeder til denne opskrift   

Kogt lam i dild

4.2 -6 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kinesisk Sur-Sød Kødret

4.3 -46 Der er billeder til denne opskrift   

Spaghetti alla puttanesca

4.2 -316 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Brændende kærlighed

4.4 -15 Der er billeder til denne opskrift   

Braiseret lammeskank

3.5 -3 Der er billeder til denne opskrift   

Peberrodskød

2.7 -6 Der er billeder til denne opskrift   

Braiseret fasanbryst med vildt tilbehør

3.4 -6 Der er billeder til denne opskrift   

Marineret kylling med pikante ris

2.8 -2 Der er billeder til denne opskrift   

Vildtruller i flødesovs

5 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Kalvegryde med karry I

4.5 -2 Der er billeder til denne opskrift   

Forlorne kyllinger

4.3 -13 Der er billeder til denne opskrift   

3-dages-gryde

4.3 -8 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Orientalsk mørbrad I

4.7 -9 Der er billeder til denne opskrift   

Oksebov med peberkorn

0 -0

Lammebryst med salatsauce

0 -0

Lammerullesteg

0 -0

Lam i dild I

2.2 -3

Braiseret lammehals

0 -0

Kold krydderkølle

0 -0

Lamme nudelroulade i kørvelfondue

0 -0

Dildkød i sur-sød sovs

0 -0

Strudsefilet i estragonsauce

0 -0

Dybstegt Struds med ramennudler, chevrecreme og soyawasabisauce

5 -1

Struds inspireret af Nordafrika

2.2 -16

Lam i pasta

4.8 -4

Couscous med porre, majs og oliven

5 -1

Lammebryst i asiatisk festdragt

5 -2

Lamme- og grøntsagsstuvning

5 -1

Lam i arsparges

5 -1

Lam i fad II

5 -1

Lammeragout (Gammeldaws)

2.4 -5

Pinnekjøtt

5 -3

Fasanrillette

2.8 -5

Spareribs med vildtsmag

4.4 -4

Brunkål med kogt nakkekam

2.8 -6

Nakkekam i grøntsagssuppe

4.5 -2

Lepre alla cacciatora

2.7 -6

Stegt hare

5 -3

Dådyrroulade med æbler

3.7 -274

Haggis

3.9 -5

Stegt perlehøne med cole slaw

5 -4

Kartoffelmos med seitan/tofu ( Veganisk )

4.1 -4

Kyllingebryst med forårsløg

2 -3

Lam med ansjosesauce på romersk vis

1.9 -5

Lammekølle

5 -1

Lamme-blommeroulade

3.9 -4

Røget gedekølle med grovkornet sennep-kartoffelsalat og rucola

1.1 -9

Noisetter af lam med courgetter

4 -2

Let sprængt vildand

5 -1

Springbuk med sojabønner

3.3 -3

Vegetarisk påskeret

4.8 -23

Fasan i portvinssauce

5 -2

Porremarineret kylling

4.8 -3

Fasaner i kål

4 -5

Grydeharen i flødesovs

3.5 -5

Naboens gode kyllingegryde

4.8 -4

Aspargeskartofler med stenbiderrogn

2.8 -2

Vermicelli med oliven og kapers

4.3 -3

Skærtorsdagskål

3.6 -10

Frisk pasta i italiensk tomatsauce

2.8 -3

Medaglione di vitello ai frutti di bosco

4.9 -6

Fyldte kalveruller med gratinerede grøntsager

5 -1

Kogt kalveskank med peber-aioli

3.2 -3

Braiseret kalveskank med kålpølser og urtefrikassé

4.8 -2

Braiseret kalveskank med strimlede urter

3.2 -8

Østriske kalvehaler

4.5 -6

Braiserede brisler med urter

4.8 -2

Mørbradbøf med grøntsagsgratin

5 -1

Mørbradbøffer med kirsebærsovs

2.1 -5

Svinemørbrad i snor

2.4 -12

Finker 02

5 -2

Høne à la Arnhem

2.6 -6

Oksemørbrad med septembersalat og chokoladesauce

5 -2

Grydestegte duer med blommer

5 -2

Grydestegte duer med blommer II

3 -2

Ragout af due med hvidløg og rosmarin

5 -2

Kikærter med hytteost

4.2 -3

Kylling- og kikærter i krydret tomatsauce

5 -1

Bøf med kikærtepuré og revet peberrod

4.4 -5

Svinetunge med ærtepuré

2 -35

Grisetæer med jordskokker og portvinssauce

3 -4

Nyreragout

5 -3

Nyregullasch

5 -1

Lam med rosmarinsauce og ris i salatkurv