Kødet brunes i fedtstoffet i en stegegryde og tages op.
De rensede porrer skæres i skiver og svitses i det samme fedtstof, til de er gyldne.
Læg kødet tilbage i gryden.
Drys krydderurter og salt og peber over.
Tilsæt hvidvinen.
Lad retten snurre ved svag varme, til kødet er mørt, ca. 15 min.
Løse ris og tomatsalat serveres til.
Tips:
Hvis man ikke ønsker at bruge vin i retten, kan bouillon bruges i stedet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 21656 gange, og udskrevet 291 gange.
Kommentarer
Per - 2011-10-11 08:02:26 Hvis kødet skal være mørt ska det have længere tid end 15 minutter.
Vi gav det 1½ time, men så skal der også spædes op med ekstra væde undervejs, vin bouillion eller vand.
Per - 2011-09-25 18:18:04 Skiver af lammekølle, tænkte egentlig at det måtte være lammesteaks, men 8 skiver på ialt 750 g. det lyder nu mindre en staks, som jeg ville gætte til omkring 200 g. stykket
ulla simonsen - 2007-01-14 11:49:03 superb alternativ til stegt lam! Tilføj lige 3 fed hvidløg.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider