Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lamme nudelroulade i kørvelfondue

Lamme nudelroulade i kørvelfondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 pasta
250 g.hvedemel
3 æg
 salt
 
 fars:
500 g.fårefars
3 æg
50 g.rasp
 salt
 friskkværnet peber
 
 Kørvelfondue
5 dl.bouillon
3 dl.tør hvidvin
2-3 spsk.hakket frisk kørvel
150 g.koldt smør


Tilbehør:
Groft brød og eventuelt en salat.
Opskrift:

Ingredienserne til pastaen æltes godt sammen og hviler mindst 4 timer.

Ingredienserne til farsen røres godt sammen.
Smages til med salt og peber.

Pastadejen rulles tyndt ud på et melstrøet bord til 35x50 cm.
Det gøres nemmest, hvis man ruller den ud af et par gange, lægger den sammen og ruller ud igen, hvorved dejen bliver mere elastisk.

Farsen smøres på pastaen, som rulles op som en roulade, der skæres i ca. 12 lige store stykker.
De brunes let på en pande, og lægges derefter i en gryde.
Vin og bouillon tilsættes, og det skal simre svagt i 15-20 minutter.
Rouladerne tages op og holdes varme.
Suppen indkoges til ca. 3 dl. Det kolde smør piskes i den varme, men ikke kogende fond, hvorefter den tilsættes kørvel og hældes over rouladerne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4842 gange,
og udskrevet 57 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu