Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kogt kalveskank med peber-aioli

Kogt kalveskank med peber-aioli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Kalveskank:
4 store skiver kalveskank, ca. 2 cm tykke
 l.kogende vand
1 løg
2 gulerødder
1 spsk.salt
5 helepeberkorn
2 laurbærblade
1 tsk.timian
 
 Peber-aioli:
1 æggeblomme
1 fedpresset hvidløg
¼ tsk.salt
1 tsk.vineddike
1 lille tsk.knust rosa peberkorn
1 lille tsk.knust grøn peber i lage
1½-2 dl.olivenolie
 
 Tilbehør:
3-4 porrer
3-4 gulerødder
2 mellemstore squash
 


Opskrift:

Læg kødet i en gryde og hæld kogende vand ved, så det dækker. Bring det i kog og skum suppen.
Tilsæt løg og gulerødder skåret i mindre stykker, salt, peberkorn, laurbærblade og timian. Lad kødet koge ved svag varme 1-1 ¼ time, til det er mørt.

Køl kødet af i suppen. Rens grønsagerne og skær dem i 2 cm tykke bjælker. Tag kødet op af suppen. Si suppen og kog den ind til ca. det halve. Læg kødet oven på grønsagerne og varm det godt igennem. Anret kød og grønsager på et fad eller portionsvis og hæld lidt af suppen over.

Peber-aioli:
Bland æggeblommer, hvidløg, salt og vineddike og rosa peber i en skål. Hæld olien i dråbevis i begyndelsen og pisk kraftigt. Fortsæt med mere olie ad gangen, til al olien er brugt. Smag til med groft peber og pisk evt. lidt vand i, hvis saucen virker for tyk.

Kød og grønsager serveres med den kraftige peber-aioli.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6285 gange,
og udskrevet 77 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu