Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vildtruller i flødesovs

Vildtruller i flødesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Diverse hjort

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Vildtruller i flødesovs, billede 4 Vildtruller i flødesovs, billede 1 Vildtruller i flødesovs, billede 2 Vildtruller i flødesovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.hjortekød
1 tsk.salt
 peber
1 tsk.rosmarin, tørret
0.5 dl.persille
100 g.røget spæk
 smør til stegning
2 dl.bouillon
 
2 dl.piskefløde
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
2 spsk.tyttebær
 
Opskrift:
Kødet skæres i 8 skiver som tørres og krydres med salt peber, rosmarin og persille. Spækket skæres i strimler, fordeles på kødet, der rulles sammen, en tandstik holder det på plads.

Rullerne brunes i smør og der spædes med bouillon. Under låg småsteger de i ca. 40-60 min. alt efter kødets kvalitet. Et ældre dyr skal stege længre, stik i kødet og mærk, om det er mørt – måske må der tilsættes lidt mere bouillon under stegningen.

Så tages rullerne op, tandstikkerne fjernes og sovsen laves i gryden.
Fløde og tyttebær tilsættes, smør og hvedemel rørres sammen til smørbolle og sovsen jævnes og smages til.

Rullerne varmes i sovsen og serveres med persille, ærter, bønner og smørvarmede kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 18520 gange,
og udskrevet 284 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Janni  -  0000-00-00 00:00:00
hvorfor står der ikke hvor mange personer den er til?