Kommentarer
Berit - 2016-09-13 19:52:30 De 45 minutter passer måske meget godt i en trykkoger, men en lammehals vil helt klart ikke blive færdig i løbet af 45 minutter i en almindelig gryde. Kødet skal jo helst kunne tygges med øjenvipperne.
lotte B - 2013-09-05 11:14:12 Det er simre mad, så forstår ikke den korte tid halsen skal simre.
jørn - 2010-02-02 13:00:33 Det virker ikke, som om den der har skrevet opskriften, nogensinde har lavet retten: "Ikke for stærk varme i 45 minutter!" Det er ca. en fjerdel af den tid det tager at få kødet mørt.
jeg - 2008-10-23 19:46:41 Kødet skal være så mørt, at det falder fra benet. Min erfaring siger omkring 4-4½ time. Men så skal gryden naturligvis stå på et meget lavt blus.
mig - 2007-12-15 18:38:44 Den tid der er angivet er overhovedet ikke nok. Nu har jeg forsøgt 2 gange, og hver gang er kødet slet ikke begyndt at være hverken kogt eller stegt inde ved benet.
- 0000-00-00 00:00:00 Tilberedt med et stort stykke hals, der skulle simre 2-3 timer. Tilføjet ½ liter bouillon på grund af den længere kogetid. Rødvinen medvirker tilsyneladende til at give ret mørkt kød og saucen er virkelig velsmagende.
|